Våre tjenester

Keyteq gjør digital rådgivning og strategi, utvikling og design. Her er noe av det vi jobber med for våre kunder hver eneste dag.

Interaksjonsdesign og UX

Vi dekker alle designdisipliner som interaksjonsdesign, grafisk design, tjenestedesign, informasjonsarkitektur og konseptutvikling.  

Vi jobber metodisk med design, basert på innsikt, behov ogpremisser. Vi vil skape gode tjenester som forbedrer, forenkler, effektivisererog leverer verdi.

Forretningsutvikling og tjenesteutvikling

Det er behovene som skal bestemme teknologien og ikke omvendt. Når vi jobber med tjenesteutvikling, er brukeren alltid i sentrum og vi er ikke redde for å eksperimentere. Tekonologien beveger seg fort, det gjør vi også.

Vår kunnskap og erfaring innen digital forretningsutvikling er vår kjernekompetanse. Solid strategisk forankring, gode analyser og kontroll på prosjekter er en selvfølge hos oss.

Innsikt og analyse

Keyteq er Google Analytics Certified Partner, og sertifisert innenfor Google Data Studio og Google Optimize. Dette er blant de aller viktigste verktøyene for å gjøre analyse som driver frem innsikt og skaper verdier.

I tett samarbeid med deg og bedriften så setter vi opp en god plan for sporing, hvor vi vil definere viktige målepunkter, KPI-er og måltall. På denne måten kan du ta de rette avgjørelsene basert på data.

Google Marketing Platform - Programmatisk annonsering

Keyteq er, som det første byrået i Skandinavia, Google Marketing Partner innenfor «Implementation and Media Management». Helt siden desember 2017 har Keyteq hatt offisiell reseller-status for Google Marketing Platform.

Keyteq har bred erfaring med både programmatisk kjøp og direkte kjøp hos f.eks. TV 2/Egmont og Schibsted. Dette gjør oss i stand til å drive målrettet digital markedsføring og dataanalyse for deg.

Sosiale medier

For å få få god effekt av kommunikasjon og markedsføring i sosiale medier, handler det om å skape innhold som engasjerer! Det er flere gode grunner til å være på sosiale medier og bruke dette som en aktiv del av bedriftens merkevarebygging.

De mest vanlige sosiale medier i Norge er Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn og Twitter. I Keyteq er vi opptatt av helhetlig tenkning rundt strategiske mål og når det gjelder bruk av sosiale medier er dette intet unntak.

Søkemotorannonsering (SEM)

Søkemotoroptimalisering handler om å skape bedre synlighet for bedriften i søkemotorer. Med Google Ads når bedriften personer som aktivt søker etter deres tjenester, og betaler kun dersom noen klikker på annonsen.

Keyteq er Google Premium Partner på Google Ads. Det betyr at vi har den rette kompetansen for å gjøre de riktige analysene og valgene for din søkeordskampanje på Google.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

SEO, eller søkemotoroptimalisering, handler om å skape bedre rangeringer og synlighet på søkemotorer som Google, Bing og Yahoo for å tiltrekke relevante besøkende til nettstedet ditt og personer som er på jakt etter det du tilbyr.

I motsetning til det betalte søket – søkemotorannonsering - kalles også gjerne SEO for «det organiske søket». Søkemotoroptimalisering handler om både tekniske faktorer ved nettstedet, og at man har riktig innhold som svarer på målgruppens behov.

Høres dette interessant ut?

Kunne du tenkt deg en prat med oss - enten du har lyst å jobbe med - eller hos oss? Ta kontakt da vel!

Vil du vite mer?

Ta kontakt med Hans Petter

917 95 941
hp@keyteq.no