Keyteq + Kalibrert = Sant

Fra nyttår flytter Keyteqs avdeling for Digital Markedsføring (DM) og Kalibrert sammen. Kalibrert leverer i likhet med Keyteqs DM-team hele verdikjeden fra strategi, rådgivning, planlegging, gjennomføring og analyse av markedsføring og kommunikasjon i digitale plattformer.

Når vi nå fusjonerer disse to sterke fagmiljøene, kan vi levere enda bedre markedsføringstjenester til deg som kunde.

Det nye selskapet vil inngå i Labs-familien, sammen med Keyteq, Digitality og Keyteq Marketing Technologies. Navnet på vårt nye selskap blir Labs.Marketing.

Vi gleder oss stort til å få flere dyktige kollegaer, vi blir ganske nøyaktig dobbelt så mange digitale markedsførere. Våre to miljøer minner mye om hverandre; vi har begge en kultur med et genuint ønske om å skape resultater gjennom smart digital kommunikasjon og moderne annonseteknologi.

Du som kunde vil forholde deg til de samme personene som vanlig.

Utvidet tjenestetilbud sammen med Kalibrert

Sammen vil vi levere enda flere tjenester som vil hjelpe våre kunder med vekst.

I tillegg til tjenester dere kjenner fra Keyteq digital markedsføring i dag, vil vi i større grad kunne levere tjenester knyttet til HubSpot og Inbound Marketing. Dette gjør oss enda bedre på CRM, Marketing Automation, nyhetsbrev m.m.

Vekst også i andre fagområder

I tillegg til å styrke kompetansen vår innenfor digital markedsføring, vokser vi også innenfor fagomådene teknologi og utvikling samt konsept- og tjenestedesign. I løpet av første kvartal 2020 ønsker vi 5 nye medarbeidere velkommen! Da får vi ombord flinke folk med kompetanse innenfor backend utvikling, front end utvikling, UX design og tjenestedesign.

Labs - Hele bildet gir ekte kundeopplevelse

Labs – en ny generasjon forretningsutviklere

Labs er en samling av spesialister innen rådgivning, design, teknologi, markedsføring og analyse. Vi leverer fremtidens kundeopplevelser ved å jobbe på tvers av strategi, teknologi, markedsføring og endringsledelse, og tilby utfyllende ekspertise som hjelper bedrifter med å skape fremtidig gevinst. Selskapene i Labs har samlet 50 ansatte og 100 millioner i årlig omsetning.

Har du spørsmål knyttet til dette? Slå gjerne på tråden for en prat!

Tjenester

  • Brukeropplevelse og tjenestedesign
  • Teknologi og utvikling
  • Google Marketing Platform
  • Forsiden
  • Om oss
  • Bli en av oss
Kontakt
Besøksadresse Bergen
Kong Christian Frederiks plass 3 , 5006 Bergen
Postadresse
Kong Christian Frederiks plass 3, 5006 Bergen
Organisasjonsnummer
NO 985 527 164 MVA
Support (Hverdager 8-16)
support@keyteq.no
Generelle henvendelser
Faktura
Lukk