Google Marketing Platform

Om å eie din helt egen annonseplattform

Google Marketing Platform er et verktøy som gjør det enklere å måle, optimalisere og jobbe systematisk med markedsføringen din. Med denne plattformen har Google samlet alle annonseverktøyene sine på ett sted.

For deg som annonsør betyr det at du kan optimalisere og styre kampanjene dine bedre på tvers av kanalene du annonserer i, uansett om du kjøper annonseplass direkte fra publisist eller via annet system.

Eie dataene selv

Markedsføring handler om gode data. Google Marketing Platform lar deg eie dataene som skapes av markedsføringen din. Du får altså tilgang til førstehåndsdata som hjelper deg å annonsere mer personlig og treffsikkert enn det som tidligere har vært mulig.

I 2017 gikk Google fra DoubleClick til Google Marketing Platform og bestemte seg samtidig for at de ikke lenger skulle tilby tjenesten direkte til sluttkunde, men via lokale eksperter. Keyteq har siden den gang, og som en av de første byråene i Norden, vært Google Strategic Partner og kan gi strategisk veiledning og anbefaling for hva som optimaliserer dine kampanjer best.

Vi gir leverer Google Marketing Platform til byrå og merkevarer i Norge, Sverige, Finland og Danmark gjennom Keyteq Marketing Technologies.

Les mer om plattformen og kontakt oss på keyteqmarketingtechnologies.com.

Tjenester

  • Brukeropplevelse og tjenestedesign
  • Teknologi og utvikling
  • Google Marketing Platform
  • Forsiden
  • Om oss
  • Bli en av oss
Kontakt
Besøksadresse Bergen
Kong Christian Frederiks plass 3 , 5006 Bergen
Postadresse
Kong Christian Frederiks plass 3, 5006 Bergen
Organisasjonsnummer
NO 985 527 164 MVA
Support (Hverdager 8-16)
support@keyteq.no
Generelle henvendelser
Faktura
Lukk