Digital Markedsføring

Å spre det glade budskapet

Godt innhold og innholdsmarkedsføring kan bygge kjennskap og lojalitet. Du har verdens kuleste nettside sør for Hammerfest. Produktene og tjenestene dine skinner som aldri før. Men ofte trenger du drahjelp for å skape oppmerksomhet. Si hei til markedsføringens vidunderlige verden!

Og det er mye kan gjøres automagisk med kunstig intelligens. Som digital rådgiver elsker vi å sette magien i gang, og utføre de beste triksene vi kan for å styrke en merkevare og bygge et trofast publikum.

Programmatisk annonsering

Det handler om å være relevant. Spre det glade og tilpassede budskap! Treff riktig målgruppe der de er, når de er der.

Vår verktøykasse inneholder blant annet produkter i Google Marketing Platform. Her kan vi være kreative og effektive med video- og displayannonsering og med kjøp av plasseringer gjennom Campaign Manager f.eks i Googles egne nettverk, TV 2/Egmont og Schibsted.

Hvis søkemotorannonsering med Google Ads og Bing Ads har nok data, maksimerer vi potensiale ytterligere og samler annonseringen i Search Ads 360.

Google Marketing Platform sertifisering og videresalg

Og hey: om du har kapasitet i markedsavdelingen internt, kan du kjøpe lisens til Google Marketing Platform, eie dataene og gjøre mye selv! Ta turen over til Keyteq Marketing Technologies for å lese mer. For vi er ikke bare sertifisert i plattformen, men også godkjent reseller fra Google!

Annonsering på sosiale medier da?

Sosiale medier som Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Jodel m.fl. er et eget punkt for seg selv… Det handler om mer enn annonsering. Disse plattformene inviterer til dialog med kundene dine! Da bør annonseringen spille på lag.

Søkemotorene kan antyde oppmerksomhet

Hvis kunden fanger budskapet ditt, søkes du etter i søkemotorene. Gjerne i et nytt nettleservindu med annonsen i bakgrunnen. Vi har sørget for at du er søkemotoroptimalisert eller kjøper søkemotorannosering for litt ekstra hjelp. Sånn! Du har hjulpet brukeren inn til produktet ditt.

Verktøy skaper ikke magi alene

Magikeren (les: verktøyene) har også hatt en læremester. Kloke hoder klekker ut gode strategier. Verktøyene er vi sertifisert i og har god erfaring med.

Det er viktig å bruke verktøyene riktig og ikke glemme at markedsføringen er et virkemiddel som påvirker kundereisen.

Tjenester

  • Brukeropplevelse og tjenestedesign
  • Teknologi og utvikling
  • Google Marketing Platform
  • Forsiden
  • Om oss
  • Bli en av oss
Kontakt
Besøksadresse Bergen
Damsgårdveien 50, 5058 Bergen
Postadresse
Damsgårdveien 50, 5058 Bergen
Organisasjonsnummer
NO 985 527 164 MVA
Support (Hverdager 8-16)
support@keyteq.no
Generelle henvendelser
Faktura
Lukk