Sprekere.no

Sprekere.no er en ny gratistjeneste fra Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. På sprekere.no kan du samle all treningsglede på ett sted. Loggfør aktivitetene dine eller synkroniser med trackingsappen din for å få full oversikt og statistikk over treningen din på én nettside.

Keyteq har et langt og godt samarbeid med samarbeid med Bergens Tidende og sammen med kunden har vi utviklet flere nye konsepter og tjenster. I september 2014 lansererte BT første versjonen av sprekere. no. Suksessen til prosjektet skyldes i stor grad at BT og Keyteq sitt team jobbet svært tett med i en grundig og smidig prosess. God planlegging av prosjektet tillot lansering bare 5 mnd etter start på utvikling.

Løsning

På sprekere.no kan du loggføre dine aktiviteter, enten det er siste økt på helsestudio, spasertur i skogen eller sykkeltur med familien. Alle typer aktiviteter kan registreres på Sprekere. Dersom du ikke finner akkurat din aktivitet, kan du bruke kategorien for "andre aktiviteter". Sprekere støtter treningsappene Endomondo, RunKeeper og Strava, slik at du kan få data herfra registrert via app automatisk inn på Sprekere.

Gjennom en aktivitetsstrøm kan du se dine egne, venners og kollegers aktiviteter. Her kan du også kommentere og gi kolleger og venner som fortjener det et heiarop. Gå inn på "mine aktiviteter" for å se detaljer for treningene dine Sprekere gir deg tilgang til turløyper i hele landet. Alt fra de råeste høyfjellsturer til trilleturer i sentrumsnære strøk. Finn en tur som passer for deg.

Sprekere vil med jevne mellomrom utfordre deg og bedriften din til å komme i bedre form gjennom våre morsomme og uhøytidelige konkurranser. Det arrangeres både individuelle konkurranser og lagkonkurranser. Du kan finne kommende og aktive konkurranser inne på siden for konkurranser. Påmelding til konkurranser skjer inne på selve konkurransesiden.

Du kan underveis i konkurransen følge med på ledertavler og statistikk for å se hvordan du og laget ditt gjør det.

Statistikk som motiverer

Følg med på din egen utvikling inne på din personlige statistikkside. Her kan du se hvor mange timer du har gått på tur, km du har løpt eller antall padleturer du har gjennomført siste måned. Du kan bruke statistikken til å sammenligne deg med venner, kolleger eller andre Sprekere-brukere i ditt segment.

Sprekere.no er selvsagt tilpasset alle dine digitale dingser og fungerer like bra på smarttelefonen din som på nettbrettet og PCen. Teknologisk sett er sprekere.no mellom annet bygt på node.js og Angular.

Spør meg om BT Sprekere

Send e-post

Alexander Sundli-Härdig
Senior rådgiver