Haugenbok.no

Haugenbok.no er Norges første, største og raskeste bokhandel på nett. Keyteq fikk i oppdrag å bygge nettbutikken og salgsapparatet på nytt.

Haugenbok har base i Volda og startet allerede i 1929. De omsatte tradisjonelt frem til 1997 og online fra 1997. Keyteq fikk haugenbok.no som kunde høsten 2012 og har siden den gang jobbet tett med et dedikert team på reisen mot ny plattform og nytt design. Salgsappratet og nettbutikken skulle bygges opp på nytt.

Ryddig, enkelt og responsivt
På overflaten ser nettsiden enkel og ren ut og den fungerer responsivt på mobil, nettbrett, desktop slik den skal. På baksiden er den sydd sammen med flere systemer. Sømløse integrasjoner er kanskje ikke spennende for de fleste, men for haugenbok.no var dette svært viktig at dette bare skulle fungere; Integrasjon mot bokskyen og bokbasen, samt automatisk import av nye produkter, priser, lagerstatus mm. betyr mindre administrasjon. I prosjektet valgte vi en mobile first strategi, som betyr knallhard prioritering og selvsagt brukerfokus.

Tverrfaglig prosjektorganisering
Dette prosjektet krevde en tverrfaglig tilnæring med tung teknisk fagkompetanse kombinert med forretningsforståelse, UX og design. På teknologi siden hentet vi inn det tyske selskapet Silver Solutions på e-handel og eZ Systems på plattform. Keyteq var integrasjonspartner og prosjektansvarlig, i tillegg til å levere UX og design.

Spør meg om Ny nettbutikk

Send e-post

Katrine Gerhardsen
Salgsleder