Keyteq | Online Business

Våre partnere

For å kunne kunne levere optimale løsninger til våre kunder har vi alliert oss med flinke leverandører av grafisk design, webdesign, innholdsproduksjon, intranett m.m.

Våre løsninger inngår ofte som del av en helhetlig satsing som omfatter tilstøtende fagområder. For at våre kunder skal kunne nå sine digitale målsettinger er det viktig for oss å samarbeide med leverandører vi vet holder høy kvalitet i sitt arbeide, og som bidrar til at prosjektene er så målrettede og effektive som mulig.

Partnerne er av avgjørende betydning for Keyteq. Helt fra starten har vi hatt gleden av samarbeidsprosjekter som har gitt oss innspill, utfordret oss og ikke minst utviklet oss. I flere partnerprosjekter ser vi at vi setter hverandre i posisjon til å få oppdrag som vi hver for oss ikke ville fått.

Ofte brukes vi som bakgrunnsleverandør mens partner styrer prosjekt, leverer design og trekker oss inn etter behov. I slike prosjekter brukes vi som ressurs og leverer ulike tjenester knyttet til webutvikling, CMS, e-handel, SEO, SEM, digital strategi – alt etter hva som er relevant for den enkelte partner.

For partnere som ønsker å levere enkle webprosjekter men likevel med potensiale for videreutvikling har vi lansert tjenesten Webify. Se mer informasjon på www.webify.no

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale dersom dere har produkter eller tjenester som kan tilføre våre kunder merverdi.

Her er et utvalg av noen av våre samarbeidspartnere:

 

CoxCox er et av Norges fremste kommunikasjonsmiljøer som har spesialisert seg innenfor visuell kommunikasjon og innhold. Med hovedkontor i Bergen og avdelinger i Oslo, København og Stockholm hjelper Cox kunder til å skape gode leseropplevelser.

Cox har gjennom en årrekke posisjonert seg som meget sterk og kompetent aktør av innholdsproduksjon. Med en redaksjonell stab som leverer redaksjonelt innhold til alt fra web, trykte og webbaserte magasiner og innholdsstrategier løfter vi våre kunder og beviser gang på gang at ”content is king”.

Red Rabbits

Red Rabbits er et designbyrå med bred fokus innen strategi og design. Vi har 10 års erfaring med web- og tjenesteutvikling. Da vi besluttet å flytte den tekniske delen av prosjektene ut av byrået, gjorde vi bred og dyp research for å finne beste mulige produkt og samarbeidspartner. Keyteq tok en klar seier gjennnom en uovertruffen kombinasjon av beste produkt, forholdsmessig beste priser, god service og dyktige mennesker.

Vi er lidenskapelig opptatt av høy kvalitet og finish ned til minste detail, og drives av følelsen av å skape verdi og betydning for våre kunder og deres målgrupper. Se vår webside for eksempler på prosjekter vi har gjort med og uten Keyteq.

TellusworksTellus Works AS er et nordisk mediehus som utvikler TV-serier og programmer, web-TV, interaktive løsninger, magasiner, design og kommunikasjon innen temaområdene mat, reise, livsstil og kultur.

Erik Sand design og rådgivingErik Sand design og rådgiving (på Kolbotn utenfor Oslo)

Som selvstendig rådgiver og designer lever jeg av å skape gode resultater for mine kunder. De skal ha tillit til at de råd jeg gir, eller det designarbeidet jeg utfører, er med på å nå de felles mål vi har satt oss. I hovedsak leverer jeg rådgivning,  konseptutvikling og design for webtjenester. I tillegg kan jeg levere et bredt spekter av designtjenester, fra utvikling av logoer og grafiske profiler til redaksjonell design og illustrasjon.
Jeg er en god teamarbeider, er lyttende, konstruktiv og kreativ. Har en åpen, ærlig og direkte kommunikasjonsform, er samfunnsengasjert og godt oppdatert på norsk næringsliv, politikk og samfunnsutvikling.

Jeg trenger gode partnere jeg kan stole på at leverer det de har lovet meg og kundene mine, til rett tid, rett pris og med en kvalitet jeg kan stå inne for og være stolt av. Keyteq har vært min prefererte samarbeidspartner på nettløsninger siden 2004 da vi i Fete typer laget nytt nettsted for Norsk Kulturråd på Keyteqs løsning.

King DesignKing Design handler om lidenskap og kreativitet drevet av en sterk forståelse av våre kunders strategiske mål. Enten vi bringer en merkevare inn i det 21. århundre eller skaper en ny, utvikler vi rike, dynamiske og skreddersydde designløsninger som kommuniserer. Med 20 års-jubileum i 2011 vet vi at god design gjør en forskjell og sikrer konkurransefortrinn.

Vi arbeider med visuell kommunikasjon innen de fleste nye og tradisjonelle medier. Og avhengig av prosjektet, samarbeider vi ofte med andre eksperter for å levere den beste løsningen for våre kunder.

King Design har brukt lang tid på å bygge profesjonelle relasjoner med partnere vi har tillit til og som vi kan anbefale. Når det gjelder løsninger for web har vi ikke funnet et bedre ressurssenter enn Keyteq og våre designløsninger er integrert i flere enn 10 nettsteder basert på KeyPublisher.

kingdesign.no får du se flere gode eksempler på våre designløsninger publisert med KeyPublisher.

Vil du snakke med oss?

Besøksadresse:

Kong Christian Frederiks plass 3
5006 BERGEN

(Tidligere Thormøhlens Gate 37A)

Postadresse:

Postboks 1911 Nordnes
5817 BERGEN

Telefon:

+ 47 55 20 91 00
 

Fax:

+ 47 55 20 91 01

Sidekart