Keyteq | Online Business

Utfordringer løses ved teamarbeid

Keyteq søker senior utviklere/arkitekter som løser våre kunders utfordringer.

I Keyteq er det 37 dedikerte ansatte som sitter under samme tak, og som trives å jobbe i et miljø som utvikler, inspirerer og engasjerer.

Vi vil ha deg med på laget.

Senior utvikler/arkitekt

ledig stilling

Som senior utvikler/arkitekt må du evne å kommunisere med våre kunder og utviklere, designere og rådgivere. Du må kunne tilføre tanker og kunnskap om hvordan utfordringer bør løses. Du har et brennende engasjement for gode kvalitative webløsninger. Du innehar erfaring og tyngde som bidrar til å gjøre dem rundt deg bedre, ved å hjelpe dem med å analysere problemene og finne løsningene. Du må ha flere års erfaring og jobbet aktivt med web tidligere. Relevant utdanning bør være en master- eller bachelorgrad med dokumenterte resultater. I tillegg bør du ha erfaring med eZ Publish som plattform.

Hva Keyteq tilbyr

Keyteq er et engasjert og aktivt webmiljø. Vi utfordrer våre kunder, og får utfordringer tilbake. Hos oss sitter du internt på huset i et stort fagmiljø bestående av utviklere, designere og rådgivere. Alle drar lasset sammen for å tilføre kunden verdi på nett og løse deres utfordringer. Du får ganske frie tøyler til å velge verktøy. De totale betingelsene våre er gode med fantastiske muligheter til å utvikle sin egen karriere med kompetanseheving som viktigste middel.

Fremtidens web er et usikkert landskap vi gleder oss til å utforske sammen med våre kunder. Ønsker du å være med på denne reisen er Keyteq arbeidsplassen for deg.

Kontakt oss på stilling@keyteq.no eller fyll ut skjemaet i bunn av siden.

Interessert?

Besøksadresse:

Kong Christian Frederiks plass 3
5006 BERGEN

(Tidligere Thormøhlens Gate 37A)

Postadresse:

Postboks 1911 Nordnes
5817 BERGEN

Telefon:

+ 47 55 20 91 00
 

Fax:

+ 47 55 20 91 01

Sidekart