Keyteq | Online Business

Vi vil gjerne jobbe med deg!

Hvis du elsker web, ikke kan få nok av vanskelige utfordringer, en hektisk hverdag og spennende prosjekter, bør du lese videre!

Fagkompetanse i tre deler

Keyteq er bygget på tre ulike fagmiljøer. Et teknisk, et kreativt, og et rådgivende fagmiljø. For de ekstra interesserte, flyter disse ofte over i hverandre. I alle fagmiljøene er vi opptatt av å være så smale som mulig. Å være smal og spiss, betyr for oss å være dyktige på det vi kan. Derfor deler vi gjerne opp fagmiljøene, slik at vi har eksperter innenfor de enkelte felt.

Kanskje du kan noe som ingen kan bedre enn deg?

Når vi ansetter nye mennesker som vi ønsker å jobbe sammen med er det viktig at man ikke bare er veldig faglig dyktig, men også at man har den rette innstillingen, de rette holdningene, og den samme lidenskapen til faget vårt.

Vår kultur er alt.

Keyteq er fyllt opp av mennesker som brenner for faget. For mange er det i tillegg en hobby, og det er lystbetont å holde seg oppdatert på utviklingen på web. Hva skjer så når vi samler 35 mennesker som oppriktig er opptatt av web, og hvordan bruke dette mediet for å nå forretningskritiske mål for våre kunder? Det resulterer i spennende faglige diskusjoner, herlig nerdehumor og det vi kaller Keyteq Spirit. Vi gjør hverandre gode og passer på hverandre!

Så hva driver oss?

Det å trives på jobb, ha gode kollegaer, spennende arbeidsoppgaver og utfordrende kunder. Derfor jobber vi hardt med å få de oppdragene som motiverer oss, som utvikler oss, og hvor vi løser kundens utfordringer.

Så hvem er du?

Du er lidenskapelig opptatt av faget ditt. Om det er teknisk eller rådgivende. Du liker å dra på messer til utlandet for å holde deg oppdatert. Du brenner for å gjøre deg selv og andre gode. Du synes smidige metoder og teamarbeid er en smart måte å jobbe på. I tillegg liker du å jobbe med kunder, er ærlig og tør å si hva som er best for våre kunder.

We want you!

Hvis du ønsker å bli vår kollega, send en e-post til Alexander Sundli-Härdig eller slå av en prat på 411 22 411.

Ønsker du å bli vår nye kollega?

Besøksadresse:

Kong Christian Frederiks plass 3
5006 BERGEN

(Tidligere Thormøhlens Gate 37A)

Postadresse:

Postboks 1911 Nordnes
5817 BERGEN

Telefon:

+ 47 55 20 91 00
 

Fax:

+ 47 55 20 91 01

Sidekart