Vi gratulerer Q-Meieriene med Innovasjonspris

Q-Meieriene ble torsdag 20. oktober vinneren av årets Innovasjonspris fra DLF for Skyr® Mini - den nye matpakkefavoritten, et produkt av Q-meierienes fokus på forbrukerdrevet innovasjon.

Skyr® Mini ble lansert som er et sunnere alternativ i en mindre emballasje. Den inneholder mindre sukker, og har en praktisk klemmepose med skrukork. Den nye emballasjen gjør at den kan spises uten skje. I tillegg er pakningen så pass liten at den passer perfekt i matboksen.

Ideen til Skyr® Mini er det ikke Q-Meieriene selv som står bak. Den er et resultat av idébanken “Min Q idé”, som ble lansert i mai 2015.

Q-Meieriene hadde et ønske om at forbrukerne skulle være med å påvirke hva som kommer i meierihyllene. Vi i Keyteq var så heldige å få bidra til å utvikle idébanken til et sted hvor forbrukerne kan komme med innspill på produkter de mener burde bli lansert.

Konseptet viste seg å være en suksess, og har per i dag samlet inn over 900 forslag fra engasjerte kunder. Blant ideene kom det frem at en sunnere yoghurt i klemmepose var etterspurt, og dermed ble Skyr® Mini lansert. Vi mener dette er et godt eksempel på hvor lønnsomt det kan være å inkludere forbrukerne i produktutviklingen.

Vi gratulerer Q-Meieriene med stor suksess!

Vi har også fått lov til å bidra med illustrasjons-filmer, både for Skyr® Mini og Idébanken.
Se filmen og les mer om Skyr Mini her