Digitalminds en suksess!

Torsdag, 26 mai, gikk seminaret #digitalminds av stabelen og Ole Bull Scene var fylt til randen. Det var påmeldt 560 personer og dessverre var det noen som stod på venteliste som ikke fikk plass. Vær enda tidligere ute neste gang!

Vi i Media Bergen og foredragsholderene var veldig fornøyd med gjennomføringen og vi ønsker å rette en stor takk til Ole Bull Scene for svært profesjonelt gjennomført seminar. Alt fra logistikk, mat og teknikk gikk knirkefritt. Vil også rette en takk til våre sponsorer; Nordic Arena Bergen, Q-Meieriene og Olden som bidro på en veldig positiv måte.

Seminaret omhandlet temaene digital tjenesteutvikling og innovasjon. Vi fikk høre flere engasjerte og dyktige foredragsholdere som alle hadde spennende og interessante vinklinger på tematikken.


Det er kjekt å se at Bergen også klarer å lage fagseminarer som interesserer og skaper engasjement.

Dersom dere har tilbakemeldinger, ros og ris, så tar vi gjerne imot dette. Keyteq ønsker å takke alle som brukte av sin tid til å delta på seminaret og gleder oss stort til å starte planleggingen av neste seminar på Ole Bull Scene i november.