Digital Minds V 23.mai 2017

For femte gang samler vi flere hundre digitale hoder midt i Bergen by - for inspirasjon og læring. Vi gleder oss til å presentere nok en innholdsrik gratis fagkonferanse sammen med våre søsterselskap; OktanOrangeriet og Cox. Vi har operert med ventelister de foregående årene, så det er lurt å sikre seg plass. Håper vi sees! VELKOMMEN!

Hver mai og november inviterer vi til vår gratis konferanse Digital Minds, hvor vi samler store merkevarer fra inn- og utland til å dele de nyeste trendene innen digital markedsføring. Sjekk ut www.digitalminds.no for påmelding og mer info om programmet som kontinuerlig oppdateres. Isabelle Ringnes og Jan Erik Kjerpeseth er to av profilene som vil dele sine erfaringer under vårens Digital Minds.

Isabelle Ringnes er sosial entreprenør og en engasjert profil i tech-bransjen. Etter å ha fullført mastergrad i New York i Media Management i 2014 og vært management trainee i Schibsted så har Isabelle også bygget seg opp bred erfaring innenfor teknologi og ledelse som blant annet gründer for TENK-Tech-nettverket for Kvinner, som digital leder i kampanjen for likestilling #hunspanderer, som vert i podkasten 20-30 og som student ved en av verdens tenketanker innenfor eksponensiell teknologi, Singularity University ved NASA i Silicon Valley 2016.Jan Erik Kjerpeseth har langt fartstid fra finanssektoren, og er i dag konsernsjef i Sparebanken Vest. Han leder en bank som har valgt en offensiv strategi med «inhouse» IT-utvikling som svar på det digitale skiftet og den brytningstiden finansnæringen er inne i. Det blir spennende å høre med om hvordan de agerer i det digitale skiftet.


Du kan se mer fra de to foregående seminarene, i mai 2016 og november 2016.

PÅMELDING HER