Hva gjør vi?

  1. Forsiden
  2. Hva gjør vi?
Keyteq lever av å skape resultater for våre kunder. Mål skal nås og rekorder er til for å slås. Da er det avgjørende å kunne kombinere systematisk og langsiktig jobbing med kreativitet og innovasjon.
Langsiktighet

Vi er på vårt aller beste når vi får jobbe tett sammen med kunde over tid mot tydelige mål. Varige konkurransefortrinn skapes ikke over natten, selv ikke i d­en digitale verden. Endringstakten i teknologi, bruksmønster og forretningsmodeller utfordrer tradisjonelle prosesser og gir store fordeler til de som er endringsdyktig og smidig i tilnærming til sin forretning. Keyteq tror at langsiktig jobbing og kontinuerlig forbedring er nøkkelen til suksess.

Strategisk forankring

Solid forankring i organisasjon og forretning, gode analyser og stålkontroll på prosjekter er selvfølge. Like viktig er å åpne opp og gi rom og tid til nytenking og kreativitet. Innovasjon og kreativitet er Keyteq sitt DNA. Vi er ikke redd for å tenke nytt, utfordre etablerte sannheter og komme med nye løsninger på både gamle og nye utfordringer. Langsiktighet lar seg kombinere med kreativitet og innovasjon dersom en ikke er redd for å feile innimellom.

Leter du etter en samarbeidspartner som vil produsere en nettside i løpet av en dag eller to uten å stille noen form for kritiske spørsmål, er vi ikke riktig valg. Ser du derimot etter noen som tør å stille de riktige spørsmålene, som gir nye perspektiver, snur hver stein og samtidig er villig til å ta ansvar? Ser du etter noen som kan utnytte digitale kanaler for å understøtte overordnede mål i virksomheten eller mål fokusert mot salg, merkevarebygging, kundeservice eller bare for å skape oppmerksomhet? Da er Keyteq en god partner.

Totalleverandør

I Keyteq har vi kontroll på hele verdikjeden fra strategi via ide og innhold til teknologi.
Det gjør at vi kan ta hele ansvaret for prosjekter og være smidig i vår tilnærning og optimalisere fortløpende uten å måtte gå omveier via mange ulike parter i unødig lang prosess.